leende kvinna med dator står vid skrivbord

Hur jobbar Bolagsverket med AI? – Sundsvall

Alla pratar om AI! Att AI erbjuder enorma möjligheter för offentlig sektor har ingen missat. Bolagsverket har flera AI-lösningar i drift, flera på gång och utforskar även flera nya områden. Vad har de utvecklat, vad är på gång och vad är egentligen en AI-dojo? Här får du tips för din AI-resa och möjligheter att fördjupa din kunskap så du undviker fallgroparna.

Myndighetsnätverket har bjudit in Erika Sjödin, finalist i Årets AI-svensk 2023, utifrån hennes roll som innovationsledare och produktägare för AI vid Bolagsverket. Under frukostseminariet kommer vi att få ta del av Bolagsverkets AI-erfarenheter och framför allt få svar på frågan: Hur kan du och din organisation bli bättre på AI?

Som ett smakprov kan du lyssna på följande poddavsnitt: https://open.spotify.com/episode/4mYNpE3g5WOIEsX6qrluiX?si=w_E7U3oYSZWUO9qn_eCCcQ

Ta chansen att lyssna och nätverka inom ett av våra viktigaste strategiska kompetensområden – AI.

Vi bjuder på frukost! Detta seminarium ges endast fysiskt. Vi ses!

Ni anmäler er via mejl till myndighetsnatverket.vasternorrland@csn.se och uppger arbetsgivare, befattning/roll, förnamn och efternamn, e-postadress och telefonnummer. Anmäl eventuell specialkost eller allergi.

Datum

aug 28 2024

Tid

08:00 - 09:30

Platser

Bolagsverket
Stuvarvägen 21 Sundsvall

Arrangör

Caroline Bergqvist
Telefon
060-186236
E-post
caroline.bergqvist@csn.se

Andra organisatörer

Erika Sjödin
Telefon
073-038 04 40
E-post
erika.sjodin@bolagsverket.se